Czech Version

Curriculum vitae

Kontakt

Co jsou zubní implantáty?

Přehled publikací

Dotazy

Dotazy

Dotazy


Odpověď na svůj dotaz týkající se výhradně implantologické problematiky naleznete nej-později do dvou dnů na této stránce. Dotazy z jiných stomatologických oborů prosím nezasílejte.

Jméno:
Dotaz:
Jsem robot:
Napište číslici pět:
Datum: 29.5.2010
Jméno: Petr Pozdíšek
Dotaz: Dobrý den,<br />
hledám dobrého zubního lékaře, který dělá zubní implantáty co nejblíž mému bydlišti.Jsem z Opavy.<br />
Od svého praktického zubního lékaře jsem dostal tři kontakty a to do Frýdku-Místku, Olomouce a Prahy.Není něco blíže?Předem děkuji za odpověď.S pozdravem <br />
Petr Pozdíšek<br />
tel:737 18 23 65.<br />
e-mail: ppozdisek@volny.cz
Odpověď: Zkuste Hradec Králové.
Datum: 28.5.2010
Jméno: zmatený pacient
Dotaz: Dobrý den, můj dotaz zní: <br /><br />
Miniimplantáty ano či ne? Podle čeho se má běžný pacient rozhodnout, když ani mezi předními odborníky implantology není shoda? Copak v implantologii neexistují doporučené postupy jako je tomu v ostatních medicínských oborech?<br /><br />
<br /><br />
<br /><br />
Pro ilustraci kopíruji dotaz a odpověď z jiné online poradny, která by Vás snad mohla zajímat. Btw. jsem příznivec solidních řešení a solidní práce... byť za vyšší cenu.<br /><br />
<br /><br />
<br /><br />
<br /><br />
Dotaz: <br /><br />
Uznávaný implantolog doc.Šimůnek velmi nedoporučuje tzv. miniimplantáty.<br /><br />
Vy je však nabízíte. Proč taková neshoda mezi předními odborníky implantology?<br /><br />
<br /><br />
Odpověď MUDr. Romana Šmuclera<br /><br />
Myslím, že toto stanovisko pana docenta je z doby, kdy firma česká firma LASAK, s kterou spolupracuje, ještě nevyráběla miniimplantáty. Teď o nich přednáší i on. My je používáme 10 let a v souladu se světovou literaturou je naprosto jasné toto: Miniimplantát je takřka nenahraditelný jako provizorní podpěra s implantáty i bez nich. <br /><br />
<br /><br />
Též je dokonalý jako rychlé řešení různých rychlých problémů: Upadl Vám můstek i s implantáty - s miniimplantáty uděláme provizorium za hodinu, dvě a jdete do divadla (hodně herců by mohlo vyprávět). Zajímavá diskuse je pokud miniimplantáty používáme jako definitivní řešení. Je jisté, že čím je implantát silnější v průměru, tím lépe odolává námaze, tedy čím širší tím lepší. A my si s panem docentem dovedeme vesměs vždy transplantacemi a jinými operacemi kost rozšířit tak, abychom použili klasické a široké implantáty. <br /><br />
<br /><br />
Leč mnoho pacientů rádo obětuje navýšení rizika vypadnutí implantátu o cca 5% za to, že se vyhnou složitějším operacím a delšímu i dražšímu řešení. Pro některé pacienty a<br /><br />
většinu lékařů prostě platí dilema - buď miniimplantáty, anebo volně "létající" protéza. V USA nemá na klasické implantáty peníze či zdraví 20 miliónů lidí, u nás cca 1 milión (zbytečně bezzubí). Pokud je kost širší, než 6 mm, jasně klasické implantáty. Pokud je užší, pak je třeba se rozhodnout mezi složitými a lepšími implantáty anebo léčbou miniimplantáty za 60 minut bez větších problémů. <br /><br />
<br /><br />
Čím je člověk starší a nemocnější, tím více volí miniimplantáty. Jejich technologie se i za spolupráce kliniky Asklepion dost posunula. Máme je v modifikacích vhodných pro protézy i můstky. Dokonale adaptovatelné na různé situace. Vůbec bych je nepodceňoval.<br /><br />
<br /><br />
K panu docentu Šimůnkovi. Pokud chce nějaký můj pacient poradit skvělého implantologa, aby slyšel i jiný názor, říkám: Jeďte do Hradce Králové za docentem Šimůnkem, je skvělý.<br /><br />
Odpověď: Pedevším:práce pana doc. Šmuclera si velice vážím. <br />
Pacienti, kteří se dotazují v této poradně, si chějí ověřit, zda miniimplantáty jsou velice levná a téměř plnohodnotná náhrada implantátů konvenčních. Vždy odpovídám, že ne, takhle snadno to v životě nechodí. <br />
Miniimplantáty určené pro provizorní řešení na dobu hojení extrakčních ran používáme běžně, nazýváme je transitorní implantáty a očekáváme od nich životnost 6 měsíců. Pak se odstraňují a nahrazují implantáty konvenčními.
Datum: 28.5.2010
Jméno: Hana
Dotaz: Dobrý den,<br />
chci se zeptat, pane docente, jaké by jste navrhl řešení v mém případě. Mám vytrženou 6 vpravo dole již asi 20 let, 7 je dost spravovaná amalgámem, ale dobře funkční bez problému a bohužel 5 také, už chybí celá strana zubu právě do mezery po vytržené 6. A z této strany se plomba již 2x od ledna 2010 odlomila. Na návrh mé lékařky bych si i nechala 5a 7 zbrousit, dát korunky a můstek, ale moc se mi do toho nechce, neboť na levé straně dole již mám asi rok společnou korunku přes 6 a 5. Není nějak špatná, jen stejně koušu převážně vpravo, protože ta korunka, zejména na 6 je citlivá, z boku na tlak i pobolívá, v klidu ne. Je mi také líto zbrušovat další dva, snad ještě použitelné zuby, takže uvažuji o implantátu. Pomohl by i z hlediska odlamování té 5? Děkuji za Vaši odpověď.
Odpověď: Jde o to, v jakém stavu jsou zuby sousedící s mezerou. Když jsou již tak poškozeny, že jim okorunkování prospěje, je vhodnější překlenout mezeru můstkem. Když by jim okorunkování spíše ublížilo, je vhodnější zvolit implantát. Pokud chcete, můžete se u nás objednat, zhotovíme rtg snímek a nejvhodnější postup Vám doporučíme.
Datum: 27.5.2010
Jméno: Věra Z.
Dotaz: Dobrý den pane docente.Minulý týden jsem u vás byla na implantaci obou horních jedniček,nyní tam jsou vhojovací válečky.Chci se zeptat za jak dlouho po tomto zákroku budu moci navštívit dent.hygienistku-jde mi o odstranění zubního kamene.Ale asi jde jen o to,aby byla na místo operace opatrná,že?Děkuji a zdravím!
Odpověď: K hygienistce můžete jít hned, nebojte se ničeho.
Datum: 26.5.2010
Jméno: Alena
Dotaz: Dobry den pane doktore mohl by jste mi poradit chybi mi 6 nahore tedy pulka zubu tam jeste je mam si ho nechat vytrhnout pokud bych chtela implantat od vas a nebo slo by ze mi zub vytrhnete vy a hned mi do nej date implantat a kolik by to asi stalo se vstupni prohlidkou dekuji moc
Odpověď: V tomto místě implantujeme až za 5 měsíců po vytažení zubu, proto si dejte odstranit zub u Vašeho zubního lékaře.Ceklková cena asi 15 000 Kč za implantát a korunku a 8-10 tisíc Kč za sinus lift, bez kterého se patrně neobejdete.
Datum: 26.5.2010
Jméno: Vokatá Pavla
Dotaz: Dobrý den,dvacetiletému synovi nenarostly horní dvojky.Tři roky má tzv.zámečky, které mu posunují zuby vpravo-stahují trojku na místo dvojky,čtyřku na místo trojky atd.,protože měl vpravo špatný skus.Posuv zubů je ukončen,vlevo na místě dvojky se uchovává mezera na implantát.Jinak má zuby úplně zdravé.<br />
Prosím, je časté, že je nutné před implantátem dvojky u 20ti letého kluka "přidávat" kost? Dále prosím-při nejhorším časovém scénáři,pokud by bylo nutné nejprve zesílit kost,za jak dlouho - samozřejmě orientačně- by se implantátu v konečné podobě dočkal? Zámečky mu budou sundávat v červenci,vím,že se musí začít hned.(Při červencovém sundání zámečků mu vytvoří"rovnátka"na noc a snímací"proužek"na den,na kterém bude umělá dvojka.<br />
Ještě prosím o orietační ceny "přidání"kosti a dále kompletního implantátu zubu č.22.<br />
Předem děkuji za informaci, Vokatá
Odpověď: Kost se při těchto náhradách většinou pridávat nemusí. Při první vyšetření je však žádoucí, aby pacient přišel ještě s fixním ortodontickým aparátem, protože ortodontická příprava nemusí být vždy vyhovující a implantolog může mít požadavek ještě se zuby pohnout. Implantát dvojky s korunkou přijde na 17 000 Kč, přidání kosti (podle metody) maximálně na 3600, bude-li třeba.
Datum: 26.5.2010
Jméno: Helena
Dotaz: Dobrý den pane docente, nechci vás obtěžovat po telefonu, ale mohl byste mi prosím napsat cenu za implantaci horní 4,5,6 po obou stranách + oboustranný sinus lift. Mám na mysli to, jestli i tento zákrok je ovlivněn tím, že se snížila cena za celkovou náhradu horního chrupu. Je mi jasné, že to asi nevyčíslíte přesně, stačí mi přibližná cena. Děkuji moc a přeju hezký den.
Odpověď: Změna ceny za náhradu zubního oblouku se týká technologie CAD-CAM výroby mostů. Tak se vyrábí pouze most na bezzubou čelist, nikoli krátké mosty na zkrácené oblouky. Cena zkrácených oblouků se proto nezměnila, je stále 2 x 55000 Kč.
Datum: 26.5.2010
Jméno: Karel
Dotaz: Pane docente, jsem již dosti poučen z této diskuse. Proto stručně. V oblasti horního pravého oblouku budu potřebovat zuby 4-6. Řada jiných lékařů mě nabízí techniku 2 implantáty za 3 zuby. Vím, že vy preferujete názor co zub to implantát. Mohu vědět, proč? Je k tomu nějaký technicko-lékařský důvod, pomineme-li finanční stránku? Děkuji za odpověď a váš čas.
Odpověď: Naším cílem je co nejlépe obnovit původní chrup, tedy napodobit přirozené zuby. U přirozených zubů je pod každou korunkou kořen. Implantát je vždy menší než vlatní kořen, navíc je v kosti ukotven méně příznivých způsobem než vlastní kořen, proto se vždy musíme bát přetížení implantátu. Jakmile použijete pro náhradu 3 korunek jen 2 implantáty, budou přetíženy s větší pravděpodobností než 3 implantáty. Navíc pokud selže jeden implantát ze tří, je většinou možné pokračovat v nouzi na dvou. Selže -li jeden ze dvou, celá práce je zlikvidována (neměla žádné rezervy). Proto u náhrady 3 zubů zavádíme 3 implantáty, nikoli dva. Dva implantáty pro tři korunky je primárně řešení z nouze, jen proto, aby se ušetřilo. To není rozumné, a proto to tak neděláme.
Datum: 25.5.2010
Jméno: marcel
Dotaz: Este si dovolim poddotazku. V pripade ze sa s tym neda nic robit myslite,ze je mozne prist k inemu implantogovi a poziadat o prerobenie tej jednotke (vytiahnutie stareho implantatu, implantovanie noveho, propetika....). Mam pocit,ze tento ty implantatov (martikan) nie je zrovna "all inclusive", v buducnosti by som radsej si priplatil.<br /><br />
Dakujem
Odpověď: K jinému implantologovi přejít můžete, ale budete ho asi těžko shánět. Nebude ve snadné pozici. Vhojený implantát se odstraňuje obtížně, kost se po jeho odstranění ztenčí a protože jí většinou nebývá mnoho, může být další implantace obtížná. Přesto přeji hodně štěstí.
Datum: 24.5.2010
Jméno: anonym
Dotaz: Dobrý den, jaký máte pane docente názor na použití nanoimplantátů /snad jsem se vyjádřil správně/. Je to to samé, jako miniimplantáty? Děkuji
Odpověď: Nanoimplantáty je komerční název pro implantáty od konkrétního výrobce, které jsou vyrobeny z titanu zvláštní struktury. Jde o standardní typ implantátu. Miniimplantáty jsou jakési levné náhražky běžných implantátů. Těm se vyhněte.
Datum: 24.5.2010
Jméno: marcel
Dotaz: Dobry den po nasadenie korunky na implantatat(Martikan) na prednej jednotke mam pocit ze jazyku zo zadnej<br />
casti zavadzia korunka. Je to len docasny pocit alebo treba sa vratit k zubarovi ?
Odpověď: Dočasné to asi nebude. Vraťte se ke svému implantologovi, ale je otázka, zda se s tím ještě dá něco dělat.
Datum: 24.5.2010
Jméno: Milan
Dotaz: chtel bych se zeptat kolik u vas stoji vstupni prohlidka snimek rtg mam 1 mesic Dekuji
Odpověď: 780 Kč.
Datum: 23.5.2010
Jméno: Hana
Dotaz: Dobrý den,pane docente,obracím se na Vás,protože se mi stala nepříjemná věc. Kousla jsem do tvrdšího kousku jídla a vylomila si čtyřku vpravo nahoře. Zůstalo mi tam jen kousek zubu a kořen. Po konzultaci u své ošetřující lékařky mi však sdělila,že vzhledem k velmi malým kořenům není možnost přidělat korunku. Mohla by mi zhotovit můstek. Pětku mám spravovanou,ale špičák je v pořádku,takže bych ho nerada nechala obrušovat. Kořen jsem si nenechala vytrhnout a mám dotaz,zda by nešlo po vytržení dát nějaký provizorní zub ještě před vsazením trvalého implantátu.Na levé straně již implantáty mám a vše je v pořádku.Byla mi doplňována i kost.(Jsem klientkou u vás na impl. v HK). Moc děkuji za Váš čas i Vaši odpověď.
Odpověď: Za příznivých podmínek lze i horní čtyřku vytáhnout, nahradit implantátem a hned na něj nasadit provizroní korunku. Je to třeba rozhodnout podle rtg snímku. Zavolejte.
Datum: 22.5.2010
Jméno: Roman
Dotaz: Dobry den,chtel bych jen par rad.Manzelka ma na ctyrce dole v pravo korunku,ale nyni se ji zacal zub hybat a s nim i petka,pry je to paradentozou a zrejme dojde k extrakci obou dvou zubu to je ctyrky a petky v pravo dole.Co byste doporucil?Mustek kdy by se obrousila trojka a sestka,coz se mi zda zbytecne brouseni zdravych zubu .Zvazujeme implantat,ale nevime byly by potreba dva?Cena by byla pokud vse spravne chapu kolem 30 000,-celkem,cetl jsem tu ze jeden implantat stoji 15000,ale nevim jestli je to cena za nas nebo zahranicni implantata myslite ze staci nas?neni lepsi si priplatit na zahranicni?Nebo bude stacit jeden implantat pro oba zuby?Zpusub neco jako mustek?A je mozne vubec implantat zavest pokud ma manzelka paradentozu,Dale by nas zajimalo jak dlouho by byla bez zubu bez provizornich implantatu.v pripade provizornich implantatu kolik tyto stoji a jestli to dobre chapu tak by bylo lepsi zuby extrahovat u vas?a dale ,protoze to k vam mame asi 180 km ,by nas zajimalo jestli nejak dokazete odhadnout kolikrat by jsme k vam na kliniku v pripade zavedeni implantatu museli prijet.Snad jsem vse napsal srozumitelne a moc dekujem za odpoved zdravime a prejeme pekny den a mnoho spokojenych pacientu.
Odpověď: Nerozdělujte implantáty na tuzemské a zahraniční, ale na dobré a špatné. Impladent (ten je tuzemský) by určitě stačil. Byly by třeba 2 a stálo by to 30 000 Kč. Jde ovšem o to, jak kvalitní jsou zuby okolo. To je třeba zjistit v ordinaci, tam také zodpovíme ostatní dotazy.
Datum: 20.5.2010
Jméno: Evča
Dotaz: Moc děkuji za radu .Kdybych se tedy měla objednat na konzultaci.A za jakou dobu po Radíte že by byly vhodné čepelkové implantaty ale na obrázku vypadají hodně velké na zavedení do čelisti.Není u nich problém s hojením a jelikož jsem tak trošku zbabělec bolí to hodně?Po včerejšku co mi pan zubař řekl když jsem se ptala jestli dělá implantáty a on odpověděl že je nedělá vrazil mi do ruky rentgen a řekl zkuste to jinde a naschle tak jsem z toho trošku špatná a Vaš přístup i když jen takhle po netu je prostě supr .Ještě jednou díky
Odpověď: Přihlaste se prosím na 495 833 446 asi za 4.5 měsíce po vytažení posledního ze zubů, které jsou k vytažení určeny. Pokud si nejste jista, co se má odstraňovat, přihlaste se již nyní. Čepelky velké nejsou, toho se nebojte.
Datum: 20.5.2010
Jméno: Evča
Dotaz: Dobry den.chtěla bych se zeptat co by se dalo udělat se spodní čelisti a kolik by to stálo.Před týdnem mi pan doktor na zubním vytrhnul 1a2 vlevo i v pravo.Po rentgenu mi ještě sdělil že ještě musí vytrhnout 5 vlevo že je pod ní váček.takže po upřesnění by mi zbyla 3 a 4 vlevo i vpravo.Nešel by udělat implantát za tu 5 která ještě není vytržená a nebo prosím o radu co by se s tim dalo dělat.Děkuji moc
Odpověď: V takovém případě je nejlépe zavést do míst obou šestek čepelkové implantáty, nabrousit všechny zbylé zuby a zhotovit jeden most od šestky k šestce. Cena 15,5 tis. za implantáty celkem + cena mostu (ta by se pohyblivala asi mezi 15 - 27 tisíci, podle materiálu). Implantovat se dá za 6 měsíců po vytažení té pětky.
Datum: 20.5.2010
Jméno: jana
Dotaz: dobry den chtela bych se zeptat asi pred 4 mesici mi byla kvuli kazu vyvrtana 5 nahore a z prozatimni plombou se mi pulka zubu vylomila po vytrzeni zustala jen pulka zubu ktera zacina bolet a kazit se tak bych chtela vedet jestli na vytrzeni toho zubu a nasledneho inplantatu mohu zajet ihned k vam nebo musim ke sve zubarce a jestli jde vytrzeny zub ihned nahradi nebo jak dlouho by to trvalo a kolik by to asi stalo dekuji za odpoved,specha
Odpověď: Bylo by nejlepší, kdybyste si nechala vytáhnout zub u Vás a přišla k implantaci až za 5 měsíců. Pokud by se nemusela doplňovat kost, stálo by to 17 000 Kč a korunka by byla asi za 4 měsíce. Pokud byste 2000 Kč přidala, provizzorbní korunka by byla tentýž den.
Datum: 20.5.2010
Jméno: Hanka
Dotaz: Dobrý den, pane docente mám ještě jeden dotaz, branem.most zhotovujete pouze z implantátů české výroby, nebo je možné i zahraniční, a jaká by byla jejich cena. Děkuji
Odpověď: Branemarkův most můžeme zhotovit i ze zahraničních implantátů (např. Branemark), ale české Impladenty jsou pro něj nejvhodnější a v posledních několika letech jsme pro tuto práci jiný implantát než Impladent nepoužili. Cena z Branemarkova implantátu by byla asi dvojnásobná.
Datum: 19.5.2010
Jméno: Ida
Dotaz: Dobry den, pan docent. Mam 56 rokov, parodontozu,v hornej celusti mam len 5 zubov, z ktorych 2 drzia uz len v makkom tkanive. Pred par rokmi to moj stomatolog riesil snimatelnou protezou na haciky. Som viac-menej rozhodnuta investovat do implantatov. Dnes som sa dozvedela o BOI implantatoch a zdalo sa mi to ako dobre riesenie, kedze moje kosti su tenke. Citala som Vasu odpoved na jednu otazku okolo BOI implantatov, kde ste sa vyjadrili, ze tato metoda je na ustupe a implantacie sa budu uberat inym smerom. Zaujimalo by ma, preco su na ustupe a ake nove metody sa vyvijaju, respektive, ci Vami robene implantaty su pre mna vhodne. Podotykam, ze imlantacia by sa tykala asi aj dolnych zubov, pretoze su zrejme tiez uvolnene a pod tlakom jazyka su vysunute dopredu. Dakujem.
Odpověď: BOI implantáty nejsou na ústupu, ony se nikdy neprosadily, pouze v ČR vedou velmi intenzivní a ne zcela seriosní reklamní kampaň. Můžete zvolit jaký implantát chcete, ale pokud přijdete k nám, vyšetříme Vás a bude-li situace vhodá, nabídneme Vám konvenční šroubové implantáty, stejně jako kdekoli jinde na světě.
Datum: 19.5.2010
Jméno: Karin
Dotaz: Vážení, mám několik let po extrakci 6 vpravo dole. Nyní se mi výrazně kýve i vedlejší 7. Ostatní zuby (5+8) na stejné části oblouku jsou v pořádku. Je tato situace vhodná pro další extrakci parodontozního zubu a následnou implantaci do poškozené kosti? Jaká by přídně byla cena potenciálně chybějících dvou zubů?<br />
Děkuji a přeji příjemný den
Odpověď: Při použití šroubových impolantátů by byly tyto dva zuby nahrazeny za 30 000 Kč. Implantovat lze za 5 měsíců po extrakci. Vhodnost a proveditelnost výkonu lze posoudit až na základě vyšetření.
<<< PŘEDCHOZÍ | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 | 305 | 306 | 307 | 308 | 309 | 310 | 311 | 312 | 313 | 314 | 315 | 316 | 317 | 318 | 319 | 320 | 321 | 322 | 323 | 324 | 325 | 326 | 327 | 328 | 329 | 330 | 331 | 332 | 333 | 334 | 335 | 336 | 337 | 338 | 339 | 340 | 341 | 342 | 343 | 344 | 345 | 346 | 347 | 348 | 349 | 350 | 351 | 352 | 353 | 354 | 355 | 356 | 357 | 358 | 359 | 360 | 361 | 362 | 363 | 364 | 365 | 366 | 367 | 368 | 369 | 370 | 371 | 372 | 373 | 374 | 375 | 376 | 377 | 378 | 379 | 380 | 381 | 382 | 383 | 384 | 385 | 386 | 387 | DALŠÍ >>>

Ordinační doba

Pondělí

7³° - 16°°

Úterý

7³° - 15°°

Středa

7³° - 13°°

Čtvrtek

7³° - 15°°

Pátek 

7³° - 14°°

Jsme členy

 

Implantologický klub

České republiky

 

European Association

for Osseointegration

 

Česká stomatologická komora

 

Kontakt

doc. MUDr.

Antonín Šimůnek, CSc.

Centrum dentální implantologie
Stomatologická klinika
Fakultní nemocnice

Sokolská 581
500 05 Hradec Králové

tel.: 495 833 446

fax.: 495 832 024

email: simunek@email.cz

 

vyrobilo studio DAMI 2007 ©